blank

Sami proti sobě vedou válku dál

29. 6. 2024 Vyp Od Jan Novák, Kassandra

V noci na včerejšek byla redakční sít napadena prostřednictvím mezery v zabezpečení sítě. To jen potvrzuje nejen, že jsme neustále pod útokem, ale i to že útočníci jsou více než blízko protože využili mezeru v nastavení WiFi routeru přes 2.4 Ghz frekvenci.
Já nebo lépe my už zde máme vše opět v pořádku, bohužel mne moji (pro)Ruští agresoři trošku naštvali, takže jsem do-přesvědčil dalšího profesionálního vojáka v záloze aby udělal to co se svoji kamarádkou i tak zvažoval a co nejdříve odjel na Ukrajinu kde ona bude poskytovat humanitární pomoc civilistům a samozřejmě případně i vojákům naší strany a bude jeho nejen psychickou podporou, zatím co on jako voják bude plnit bojové mise na území jak Ukrajiny tak především Ruska.
Gratuluji tedy (pro)Rusům, kterých je evidentně tak mnogo, že využití každé možnosti k útoku jako i krátkodobá mezera ve wifi zabezpečení, které pozdrží vydání několika článků dost možná ani ne o nich jim stojí za jejich případné mrtvé vojáky a hlavně také zničenou infrastrukturu což jim zaručuji, že minimálně takto tato mise uspěje a zbytečná rozhodně nebude.
Pokračujte dál tímto stylem, nám to vyhovuje.

blank1